«Jeg er så takkemmelig for at en venn anbefalte Joakim tom meg når jeg sa at jeg var på utkikk etter en fotograf som var seriøs og har en lidenskap for fotorafering.

Joakim er det og så mye mer! Jeg følte meg konformtabel med en gang og han er utrolig flink til og gi boost i selvtilliten under fotoshooten og da fikk jeg den rette uttsstrålingen på bildene.

Jeg har allerede tatt bilder hos han flere ganger på kort tid, så jeg anbefaler på det sterkeste å bruke Joakim som fotograf.

Elisebeth, Trondheim

«Flere ganger har jeg hatt gleden av å oppleve Joakim i Akjson.Det e en glede å se hans evner til å skape gode relansjoner il fotoobjektet. Veldig fornøyd med bildene. Toppklasse»

Arman Vestad, Kjentmann og Foredragsholder

«Joakim har god kunskap som han formidler på en enekl måte.

Erfaren, kreativ og morsom.»

Kjersti Lund Nilsen, Frilansjournalist og Lærerstudent

Joakim skaper maks god steming i studio med sine morsomme kommenarer, har ikke ledd så mye på lenge!

Jeg ble godt ivarettatt og han fikk meg til å føle meg konfortabel og trygg.

Later og trygg atmosfære ble det superfine biler av.»

Ida Ratdal

«Hadde en fantastisk opplevelse med Joakim som fotograf. Både i studio og på location briljerer han med sitt gode humør og eksemplariske kamerakunnskaper. Jeg fikk utrolig flotte biler, og en opplevelse for livet. Anbefales på det varmeste.»

Isabell Selnes

«Joakim er leken, allsidig og kreativ! Han er en trygg og behagelig fotograf som fanger de riktige øyeblikkene gjennom genuin interesse og god kunnskap.»

Anbefales på det sterkeste!

// Pia M.

«Vi var så heldige å få ta både bryllupsbilder og nyfødtbilder med Joakim som fotograf. Ved begge anledninger var han lydhør for våre ønsker,
samtidig som han kom med kreative forslag under bildetakingen. Det resulterte i en god blanding tradisjonelle og utradisjonelle bilder som vi har blitt glade i.
Han er fleksibel og løsningsorientert under fotografering, grundig i etterarbeidet og generøs med utvalg av bilder. Slik er man garantert noen favoritter. Anbefales!»

// Familie fra Trøndelag