Få opplevelser huskes så godt som de du har bilder av. Det er nesten så du kan kjenne lukten i luften – huske stemningen og høre latteren til menneskene på bildet.

Ved å se på bilder vekkes følelser og minner – og bringer opplevelser og personer frem igjen. 

Nære og kjære du ikke ser så ofte, eller som kanskje ikke er mer – da kan bildene være noe av det kjæreste minnet du har.

De mest fotograferte hendelsene er ofte de store dagene som nyfødt,
1-årsdagen, konfirmasjon og bryllup. Stadig flere velger å ta familiebilder utenom de store dagene – feste en hverdag til lerretet, sammen med mennesker man er glad i.

Da skapes de gode øyeblikkene for lang, lang tid. Ikke la tiden fly fra deg
– den går så altfor fort. 

Babyfotografering er veldig populært, og kan fint følges opp med en fotoserie fra en hverdag da den lille har begynt å stabbe rundt selv, da han klippet håret sitt selv for første gang eller da hun hadde mistet sine første melketenner.

Hverdagsgleder som lekende barn med et rampete blikk under en bustete lugg. Gleden i øynene til en ungdom med sin første moped. Det herlige smilet når noen får være med å kjøre traktor for første gang. En barnehånd med små hestehov. Livet er fullt av disse varme, gode øyeblikkene. Ta vare på minnene ved å la fotografen gjøre de til noe du kan glede deg over i fremtiden også.